href=”mailto:

Adres

Jac de Vaal

Hoofdstraat 46
2861 AR Bergambacht
Nederland
0182-352948
Info@jacdevaal.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 11:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Jac de Vaal Goud- en Zilverwerken B.V.

Een echt familiebedrijf.

De geschiedenis van Jac. de Vaal gaat al zes generaties terug. Toen al is de passie voor sieraden maken ontstaan. Jac. de Vaal beschikt over vakbekwame juweliers en edelsmeden, samen goed voor meer dan 150 jaar ervaring en grote passie voor het vak goudsmeden. Met deze passie en ervaring maken wij al jaren mooie en kwalitatieve producten.

Het familiebedrijf begon met een atelier in Schoonhoven en in de jaren ‘80 verhuisde Jac. de Vaal naar het nabijgelegen Bergambacht. Het atelier werd uitgebreid met een prachtige juwelierswinkel waar u vanaf dat moment niet alleen sieraden kon kopen maar ook kon laten ontwerpen en vervaardigen. Jac. de Vaal houdt van vernieuwing en breidt het assortiment daarom ook steeds opnieuw uit. Onlangs is de winkel totaal gerenoveerd, evenals het atelier. Voel u vrij om eens een kijkje te nemen, u bent van harte welkom.

In ons atelier repareren wij oude sieraden en ontwerpen en maken wij nieuwe sieraden. Zodoende kunnen wij u in alle gewenste manieren ondersteunen. Bij het ontwerpen van sieraden werkt Jac. de Vaal met behulp van 3D tekeningen, een nieuwe techniek waarbij een ontwerp al echt tot leven komt. Ook kunnen klanten zelf een bestaand ontwerp meenemen, waarvan vervolgens een 3D tekening wordt gemaakt. Het geeft de klant een goed beeld van hoe het sieraad er uiteindelijk uit komt te zien en zorgt ervoor dat u nog meer bij het proces betrokken raakt.

Met onze moderne gietmachine gieten wij de 3D modellen vervolgens in de juiste vorm. Het maakt daarbij niet uit om welk materiaal het gaat. Zilver, goud, staal en zelfs platina; alles is mogelijk. Kwaliteit en snelheid staan hierbij hoog in het vaandel. Na het gietproces werken wij het sieraad hoogwaardig af. Tot de klant helemaal tevreden is. Wilt u onze service eens testen? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op
Please prove you are human by selecting the Cup.